maandag 8 oktober 2012

5-6-7/10/2012 - A.D. ICE aux Ardennes…

IMG_2208

Vrijdag laatstleden, na afloop van de school, waren onze juniors met mama in de weer om alle bagage nog es te dubbelchecken voor een IMG_2224weekendje in de diepe Ardennen, en dat bij een Bizon-boer. Dat vooruitzicht alleen al, was fantastisch voor die gastjes. En leeftijdgenootjes Milan & Yentl zouden er ook zijn, dus plezier al verzekerd. De ganse bende van A.D. ICE zorgde voor een prachtig weekend, met 2 avontuurlijke tochten (en chapeau voor die kleine gasten, want ze etaleerden een heel stevige conditie!), een bingo-avond waar ze leuke geschenkjes konden winnen, en lekker eten. En de IMG_2210kids konden dan nog in een stapelbed: precies op kamp, en dan zijn ze in hun nopjes natuurlijk.PA060921 De Spider-boys op kop… Knipogende emoticon en daar kwam dan nog een frisbee bij!

Amuseren deden ze zich kostelijk, wat had U gedacht? En daar zorgde iedereen eigenlijk voor.

Zondagochtend troffen we nog het mooiste weertje, dus trokken we voor een 2de dag op rij de wijde omgeving in, voor een IMG_2239avontuurlijk wandeltocht. Het leek alsof we in een sprookjesbos op stap waren: schitterend gewoon, IMG_2247en bovendien ook fysiek een uitdaging! Prachtige natuur, en ook daar hadden ze oog voor… Echt wel de moeite.

Het feit dat ze natuurlijk door kabbelende beekjes IMG_2244konden stappen, zorgde voor extra pret… En nu en dan al es een moeilijk te omzeilen hindernis, maar die kon de jonge kerels niet stoppen!

Zondagmiddag was het dan al weer te snel voorbij, ze hadden er gerust wat langer willen blijven. Maar goed, er is ook school natuurlijk, dus tijdig huiswaarts was de boodschap. Na de avontuurlijke ochtendwandeling, stopten we nog voor een afsluitend terrasje in het nabije La Roche. En hyper-geslaagd weekendje achter de rug, en zeker voor herhaling vatbaar!

IMG_2258

Geen opmerkingen:

Een reactie posten