zondag 8 april 2012

08/04/2012 - Pasen - Rumbeke 14u30 - Sint-Amands (VHV) 14u30

Zoals ik gister al schreef: de Paashaas trok van Oost naar West dit jaar, dus deze morgen was o.m. ook Gistel aan de beurt. Kortelings later startte de Helleklassieker, en onze Reus loste alle verwachting magistraal in. ICE Tom (Boonen dan) schrijft geschiedenis, door zich naast Monsieur Paris-Roubaix (Roger De Vlaeminck) te hijsen met 4 zeges. En wat ie de voorbije 2 weken op zijn palmares schreef: indrukwekkend. Waar is Philippe Gilbert trouwens..?

Maar daar bleef het niet bij: wat gezegd dan van de baanwielrenners: veertien jaar na Matthew Gilmore en Etienne De Wilde is België opnieuw wereldkampioen ploegkoers. Kenny De Ketele en Gijs Van Hoecke klopten in Melbourne de ijzersterke concurrentie.

En dan nog het voetbal: Club Brugge wil de Play-Off I allicht spannend houden… ‘t Is te vroeg zeker om de leiding te pakken?

* * *

Enfin, over naar de echte sport dan Knipogende emoticon. Boogschieten op staande wip. A.D. ICE trok in verspreide slagorde doorheen Vlaanderen. Linda, Nadia, Wim, Rudy en DD trokken naar Rumbeke (44+2 schutters), en IMG_0903Kristine en Chris naar Sint-Amands (ook 44+2!). In Rumbeke hield onze materiaalmeester Wim de kantine lekker warm, waar we ons ook strategisch dicht bij hadden geplaatst. Een frisse Brigand kon ook wat voor opwarming zorgen… Glimlach (hij stond er maar op voor de foto natuurlijk). Ook in Rumbeke was de Paashaas langsgeweest…  De M/V met talent van deze Paaszondag waren duidelijk de echte kustbewoners. De familie Verhoft-De Valck was niet te stoppen, want schoten zo maar even 14 van de 20 blokjes samen… dat is 70%, of aan de universiteit: onderscheiding!IMG_0902

  • 9 stuks: ICE Wim: 1 hoge, 2 zijvogels, en 6 vogels
  • 5 stuks: ICE Nadia (1 zijvogel en 4v) en ICE D (5v, waaronder chocolade)
  • 3 stuks: ICE Chris: 1 zijvogel, 1 kalle, en 1v
  • 2 stuks: ICE Rudy (2v)
  • 1 stuk: ICE Kristine (1 kalle, dus naar VHV-terminologie eigenlijk lek Knipogende emoticon) en ICE Linda (1v)

Opmerkelijk, maar Dario was me toch net te vlug af: het blokje van die hoge was al in 2 gesplit… Ik poogde het nog op de gevoelige plaat vast te leggen, maar hij was me toch te vlug af… Lekker pûh Meer dan dit kon ik er niet meer van maken met fotobewerkingstools… Maar je moet er ‘m toch maar afkrijgen. Vaak moeilijker dan een blokje welk nog goed vaststaat. Degene die dit blokje heeft doen spletten, die zal gevloekt hebben. Doe dat maar es na…

2012-04-08_hoge

Weest dus ICE Wim maar dankbaar, want meer dan een schutter of 2 voor hem heeft ie er niet op gestaan. De beresterke Wim knalde ‘m snel helemaal in 2!

* * *

P.S.: wie chocolade nodig heeft: U gelieve zich te wenden tot Bram van Lendelede… Sukkelige emoticon

Geen opmerkingen:

Een reactie posten