zaterdag 10 september 2011

09/09/2011 - Avondschieting Haasdonk Dorp

We  (=Linda, Tom, Rudy en Dominiek) mochten een end rijden op vrijdagavond om een beschrijf te vinden. 'Rond onze kerktoren' was er namelijk niet veel (lees: niks) te doen. Dus maar tank volgegooid en van sector veranderd...
Wim en Nadia bleven aan de kust, en lieten de wip liggen in Blankenberge.
Haasdonk is het dus geworden, waar er een mooie vleesschieting plaatsvond. Mooie stand ook daar, met 3 muitwippen die ons toelachten.
Een avondschieting, dat wil natuurlijk ook zeggen dat er verlichting zal nodig zijn. Aja! Bleek nu dat wij weer onze ICE Tom dienden 'boven te halen' om dat technisch mogelijk te maken. Al snel stond ie op de ladder "zijn ding" te doen:
En met succes, want de schieting is verdorie nog doorgegaan ook! 91+4 schutters waagden zich aan de avondopdracht.
Op het hoogspel stond entrecote en in de latten: satés, gebraad, stoofvlees en rundstong. Bleek dat ook een rundstong moet gepeld worden. Dominiek had eerder met "pellen" een traumatische ervaring, en liet deze brokken aan hem voorbijgaan. Zoals zoveel andere stukken vlees trouwens... ;-)
Tom en Rudy presteerden het entrecote te schieten, met respectievelijk een top uit de latten en een Kalle. Linda pelt graag, en haalde al snel een rundstong van tussen al die satés. Tom deed iets gelijkaardigs, want ook in zijn zak zat een "koeietong". Dominiek zal zijn gezin voeden met gebraad en satés. Allen tevree huiswaarts.
En dat voor een korte nacht want voor zaterdag staat al weer een ander menu op het programma. Daar lezen jullie straks nog meer over.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten