zondag 4 september 2011

04/09/2011 - Knokke

Het team van ICE Gistel welk deze morgen actief was in Oostnieuwkerke werd versterkt door Wim, Karoline en Juniors Louise en Julie voor de jaarlijkse Keizer der Keizers schieting te Knokke. We mochten ook Johny en Lieve van Dudzele ontmoeten, die samen met ons in peleton schoten.
Rudy kon als enige deelnemen aan de blokschieting, maar moest helaas verstek geven wegens professionele verplichtingen. Het beschrijf zelf, daar waren goed 70 seniors en 10 juniors aanwezig.
Een heel mooi plein daar in Knokke, maar toch zo'n moeilijke wippen. Op het eind van de schieting stonden alle 4 de toppen nog op de pin. Dus nog altijd ook die 2 in de latten. Tom liet ons en zichzelf even in de waan dat we de top in de latten op wip 2 hadden binnengehaald, tot enkele schutters later bleek dat enkel de panache in ons bezit was, maar het kwestieuze blokje er nog stond. Jammer maar helaas. Ook Linda had meerder malen kans de begeerde top uit de latten te schieten, zoals na deze poging, onder goedkeurende blik van ICE lady Karoline, en Wim:

Johny van Dudzele deelde haar ontgoocheling zichtbaar, maar verzachtte het leed met zijn hulpvaardigheid...

Ook junior Louise kwam heel dicht in de buurt, maar het was finaal Julie die er in slaagde vogel te schieten.
Van het hoogspel was het uiteindelijk nog Dominiek die een Zijde kon veroveren, en ook Wim kon een Kalle uit de latten schieten. Er had wel meer in gezeten, maar goed. De schoten waren goed én vooral ter plaatse. De rest is een portie extra geluk.
Voldaan konden we huiswaarts trekken. Stay tuned for more news. Soon... ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten