zaterdag 1 december 2012

Het laatste weekje van november…

… was er vooral eentje om wat bij te trainen. Enkel op woensdag bleek die training niet al te succesvol, maar goed, elk zijn kwaliteiten Knipogende emoticon. We gaan er nog een ontspannende namiddag van maken en dan morgen allicht even op de luie krent zitten, family-time. Het weer is geen bondgenoot, en we hebben ook nog wel wat denkwerk te doen voor volgende week. Dat moet niet altijd ‘s ochtends vroeg of ‘s nachts… Hopelijk zien we al een beetje sneeuw morgen, dan kunnen we de Gistelse Moeren al es doorwaden en genieten van het prachtig landschap hier.

IMG_2677

En deze was van Zwarte Piet: voor de kleinsten onder ons, die hard hun best deden, zal ie ook dit jaar weer zorgen voor een verrassing. En vergeet misschien ook niet alle kinderen die het wat minder hebben. Onze juniors gaan in elk geval een kadootje vragen voor die kindjes. ‘t Moet niet elk jaar voor henzelf zijn, vinden zij ook als ze alle miserie in de wereld zien. Of hoe je uit commercie ook nog een morele les kan leren.

Bon, voor deze namiddag nog even pogen de handdoek te vermijden… We gaan ons best doen! Geniet ook van Uw weekend!

En voor sommigen onder U lezers: tot maandag. De Sint komt vooraf alvast 10 kistjes mandarijntjes brengen per wip, zodat jullie met vele vitamientjes naar huis kunnen… Knipogende emoticon

Geen opmerkingen:

Een reactie posten