zaterdag 20 oktober 2012

16-17-18-19/10/2012 - en de week vloog voorbij…

Rode Duivels die Schots brandhout maken, kerken die sponsors zoeken, de lokale kronkels van politici die stoelen doen dansen tot in De Wetstraat. Gasten die zich van 39km hoogte naar beneden laten vallen, Sahara-stof dat straalstroom-gewijs neerdwarrelt en wijzelf die al es een kleine 30m hoog ook iets naar beneden willen zien vallen… Knipogende emoticon

De week vloog dus voorbij, en er zijn er vele gevallen. Zowel figuurlijk als letterlijk. We gaan maar niet beginnen over wielrenners zeker?

Er wordt een zacht weekend voorspeld: tijd om dus de jacht van de week even achter ons te laten, want voor je het weet, is het weer maandag. Vandaag is het dan wel best zacht, zonnig zal het (nog) niet zijn, maar daar zullen we niet om malen.

Hoyt bracht deze week haar nieuw gamma aan de man. Enfin, nieuw is een groot woord: veel oude wijn in nieuwere zakken, en primair focus op de jacht. Logisch ook, als je weet hoeveel schutters in pakweg Amerika bogen kopen voor jacht op herten, beren, etc… het andere deel wordt gesleten aan doelschutters… Eén vernieuwing voor de fingershooters: de Tribute ZR220. Die staat dus binnenkort wel in onze kast… On it’s way dus. Neem maar es een kijkje bij onze huisleverancier: www.archery-dynamics.com voor meer info.

Brady Ellison achterna, zullen we vandaag maar nog es die haWillebroek 20/10ndboog bovenhalen. ALTIJD garant voor een pak schuttersplezier. Na gisterenavond, waar we weer met z’n elven in team onze eigen wintercompetitie hielden, en veel plezier noteerden (Henri, Julie, Louise, Gwendolyne, Karoline, Kristine, Patrick, Chris, Jan, Christophe & ikzelf), kunnen we deze namiddag wat traditioneler sporten, én we hebben zekerheid van 2 wippen mét daarenbovenop een pyramide. Los van hoeveel schutters er ook mogen wezen: altijd 3 wippen in Willebroek. De keuze is dus rap gemaakt. Ik kan dan wel vrij goed manillen (en dan ben ik even bescheiden), ik verkies alsnog te sporten. En dus zeker ook pijlen gaan zoeken overal op het nabijgelegen voetbalplein aldaar… Glimlach

U hoort er nog van.

De juniors kunnen hun hartje ophalen bij de VKSJ deze namiddag, dus elkeen zal blij en vermoeid thuiskomen… En dan zie ik al een gezellige familie-tv-cinema-avond voor mij… Zie ik ook naar uit!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten