zondag 16 september 2012

15/09/2012 - The Dark Knight Rises in Gent (en in Eikevliet)…

Hoewel niet in topvorm gisteren (een niet uitdovend plaagske -‘t heeft precies wat mee van de Eeuwigdurende Schaal Albert- annex wat oververmoeidheid), trokken we gisterennamiddag naar Gent, het aldaar gelegen Kinepolis-complex. Enige stek dichtstbij waar de laatste Batman-episode speelde in de namiddag. Oostende had het niet eens IMG_1961op de programmatie, en in Brugge zouden we pas ‘s avonds kunnen langsgaan. Daar zouden deze 3 enthousiastelingen geen baat bij gehad hebben hé…  En het mag gezegd: Christopher Nolan heeft er weer een prachtstuk van gemaakt. Geen minuut verveeld, en een prachtig open einde… Knipogende emoticon Ik vraag me af met welke dromen onze Henri momenteel zijn nacht doormaakt. Ongetwijfeld in één of andere vorm van superheld.

IMG_1962Andere ICE superhelden hielden het dichterbij hun (eigen) deur: confrators Kristine en Chris trokken naar Eikevliet, voor een VHV-beschrijf. 51 schutters, dus het nodige sportieve plezier heeft niet ontbroken. Kristine liet nog voldoende plaats op het nota-blaadje, maar onze aanwezigheid bleef beperkt tot 2... Knipogende emoticon Trouwens, zoals jullie al weten, werd Chris al mee opgenomen in het Hoyt Pro Staff team, zodat ie ook telkens de nieuwe modellen kan uittesten, en zijn bevindingen overmaken aan de mensen van Hoyt. U zag eeIMG_1964rder al de volgende productlijn 2013. Intussen is het eerste prototype model 2014 opgedoken. Je ziet duidelijk dat Hoyt verder de kaart trekt van de fingershooter, en snelheid en accuraatheid nastreeft met steeds grotere (en geavanceerdere) wielen… Er wordt van de doorsnee boogschutter ook een steeds betere conditie verwacht. Ruglijders krijgen geen respijt meer. More foregiving, noemen ze dat dan, zo’n bogen… Glimlach

* * *

Weerman Frank voorspelde voor dit weekend, en in het bijzonder ook vandaag, een mooi weertje. Gisterennamiddag was dat zeker het geval. Vandaag zou het (in onze regio, m.n. het Westen) vooral nog in de voormiddag zonnig zijn, dus die gaan we nog meepikken. Op een boogscheut hiervandaan, wordt de finale van de Eeuwigdurende schaal Albert I, het Ploegenkampioenschap van de KNBBW, beslecht. 10 ploegen kampen er om de titel, evenals ook enkele individuele onderscheidingen. Ik denk wel es een kijkje te gaan nemen, mede de vitamines van de zon mee oppikkend.

Energie die wellicht in de namiddag voor een sportactiviteit nog van pas kan komen…

Geen opmerkingen:

Een reactie posten