dinsdag 11 september 2012

10/09/2012 - Laatste puntenschieting Kampioenschap Nieuwpoort…

Een beetje tot onze verbazing bleek het gisteren de laatste dag van het kampioenschap 2012 van Nieuwpoort te zijn. Ons dat was Nadia, Karoline, Tom, Wim en ICE D. Nu goed, het ware dan maar zo, en eerlijk gezegd, ik was niet meer aan het volgen hoe één en ander liep, maar bleek finaal de titel van vorig jaar te verlengen: Algemeen Kampioen! Dan toch 2 jaar na elkaar beginnersgeluk, zou ik zo zeggen (of hoor ik mompelen Glimlach). ICE Rules, want op een zucht staat ICE Wim 2de, en voor het klassement 3de spel hoogvogels, staan ICE Wim en ICE Tom op een gelijkspel 12-12. Mooie prestaties!

Enfin, misschien moeten we volgend jaar es een andere uitdaging zoeken? Het zijn natuurlijk plezante trainingen daar, en zeker in de vakantieperiodes zijn die gezegend: dan kunnen de kinderen mee, op een boogscheut van onze deur, en tevens kunnen ze zich daar uitleven wegens al die Bloso-faciliteiten. Dat maakt de site voor ons als gezin best wel interessant. Enfin, we zien wel… Je kan ook je eigen doelen stellen, die losstaan van wat deze of gene Gilde als systeem uitwerkt. En elke formule zou wel es mogen in vraag gesteld worden: zoiets slijt namelijk, als je niet regelmatig es wat verandert. De mens is dan van nature tegen verandering, maar verandering van spijs doet ook eten, niet? We kunnen altijd pogen enkele suggesties over te maken, dan doen ze er maar mee wat ze verkiezen natuurlijk. Elk zijn eigen Gilde… Knipogende emoticon

Meteen wordt je ook met je neus op de feiten gedrukt: het zomerseizoen (hoewel, neem dat woord zomer niet al te letterlijk) loopt weer op zijn eind. Jammer.

Maar! U weet dat U natuurlijk op A.D. ICE kan rekenen om wel weer wat uit onze mouw te toveren, ook deze winter. Een creatieve tornooi-formule of es iets anders, dat zal wel lukken.

En ook op maandagavond (zie sectie op deze blog hier) zal U zich sportief kunnen uitleven, mede en vooral door de inzet van onze leden!

Weest dankbaar, gij schutterij-beminder!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten